PETER VAN BRUGGEN ontwerpt en realiseert voor zowel particulieren als bedrijven meubels en interieurs.
Dit varieert van een enkel meubel (op maat) tot een ontwerp voor de inrichting van een woonhuis/ bedrijfspand of een onderdeel daarvan.
Belangrijk is, dat de gebruiksvoorwaarden en de bestaande context optimaal in het ontwerp worden geintegreerd. Uiteraard wordt dit in samenspraak met een opdrachtgever gedurende een aantal besprekingen uitgekristaliseerd.
Naast opdrachten maakt hij ook vrij werk, dat getoond wordt in galeries, winkels of beurzen en vaak dient ter inspiratie van toegepast werk.

Bij de realisatie van een interieur (de daadwerkelijke verbouwing) wordt bij voorkeur gewerkt met mensen uit het eigen netwerk. Deze mensen hebben hun kwaliteit bewezen en zo is de kans op nare verrassingen nihil.
De opdrachtgever hoeft niet zelf in conclaaf met bijvoorbeeld een aannemer of electricien. Als contactpersoon treedt Peter van Bruggen op. Een overzichtelijke taakverdeling, die misverstanden doet voorkomen.
In het ontwerptraject worden tijdig het ontwerp, budget en de planning op elkaar afgestemd. Dus geen onuitvoerbare dure plannen zonder realisatie.

De stijl van ontwerpen kenmerkt zich op dit moment (vooral in het vrije werk) door een sterke duidelijke vormtaal, aangevuld met een enkele heldere kleur.
In een opdrachtsituatie zijn functionaliteit, eenvoud, creativiteit en vindingrijkheid sleutelwoorden. Slimme eenvoudige praktische oplossingen, waar de creativiteit schuilt in het detail.
De keuze van het materiaal is afhankelijk van het doel, de context en het budget.
Er wordt gestreefd naar een inspirerend eindresultaat, wat vraagt om geleefd en beleefd te worden.
Uiteindelijk is een ruimte of meubel altijd ondergeschikt aan zijn of haar gebruikers.

Voor meer informatie over werkwijze, offertes of prijzen kun je een mailtje sturen naar INFO@PETERVANBRUGGEN.NET

OUDE LIEFDE
FABRIC_TABLE
WHATEVER-KAST
HANGLAMP
STAANDE LAMP
KAT EN MUIS
WERKTAFEL
ZOLDERKAMER
SCHIEDAM
HOOGSLAPER
BURO
HUISKAR
HEKJES
PALLET
BOEKENKAST
HELLO FASHION
LADENKAST
KAST1+2
SILHOUETKASTJE
PETERVANBRUGGEN
+31 (0)6 2605 2362

INFO@PETERVANBRUGGEN.NET


WOONHUIS
TAFELS
BASSO
DESIGNBEURS #01
MAATWERK
DESIGNBEURS #02
KASTEN
KEESSIE
PURMEREND
BIBLIOTHEEK

INFO